1-årig
Showstage utbildning

anthem_png.png
 

Showskolan ShowStage är en 1-årig musikal/showutbildning som ger dig grundläggande kunskaper i show och scenframträdande samt musikalteater. Består främst av de tre hörnstenarna drama, dans och sång. Utbildningen leder fram till en produktionsuppsättning av en musikal/showproduktion vilket ger deltagarna en gedigen kunskapsbas i produktionsarbete hur man bygger upp en musikal/show.

Showskolan ShowStage framför unika musikalproduktioner då det är nyskrivna manus för musikalscen omarbetade efter orginalfilmerna och som inte har gjort på teaterscen tidigare.

Du kommer att utveckla dina artistiska färdigheter på scenen och skapa förmågan att sätta ihop sång, dans och drama till en helhet och som ska utvecklas till en proffsig slutproduktion. På dramalektionerna utvecklas du i sketchteknik, musikalteater, scenisk närvaro och skådespelarträning . Du kommer att ha enskilda sånglektioner samt interpretation i grupp och lära dig stämsång samt mickteknik. Inom koreografi fördjupar vi oss i ett antal varierande dansstilar som anpassas till produktionens karaktär och innehåll.

Utöver dessa ämnen får man även kunskap inom ljus/ljud, marknadsföring /ekonomi, scenografi, stage performance, kostymering /scensmink. Som deltagare får man aktivt arbeta med marknadsföring kring produktionen samt vara en del av att göra dekor och rekvisita.

Kostnad

1995:- / 2 terminer
Kan delbetalas. Att delta i audition är kostnadsfritt. Betalning erläggs om du blir antagen till utbildningen.

Auditiondatum under 2019

5-6/10 Trollhättan (senast anmälningsdatum 30/9)

12/10 Lidköping (senast anmälningsdatum 7/10)

15/10 Uddevalla (senast anmälningsdatum 8/10)