Drömmer du om att stå på scenen?

Inom kort kommer vi att lägga ut kommande produktioner och auditions införså håll utkik! Just nu är vi i planeringsstadiet inför vår kommande stora produktion. Gilla oss på FB så garanterar vi att du inte missar presentationen inför det!

Om oss

Showskolan ShowStage startades 2009 av Agneta Granqvist, regissör & producent. Showskolan ShowStage är en 1-årig musikal/showutbildning som ger dig grundläggande kunskaper i show och scenframträdande samt musikalteater. Består främst av de tre hörnstenarna drama, dans och sång.

Audition

Vi kommer att besöka följande orter i höst för audition :

5-6/10 kl 10.00-16.00 Folkuniversitetets lokal Stormen,Trollhättan
8/10    kl 18.00- 21.00 Mimers Hus, Kungälv
12/10  kl 11.00- 14.00 Sockerbruket, Lidköping
15/10 kl 18.00-21.00  Folkets Hus, Uddevalla
Mer information och anmälan till respektive ort uppdateras inom kort

Tidigare uppsättningar

lyckade föreställningar

städer uppträdda i

Våra kurser

Use this space to describe your organization or company's programs. Sed dictum ante a leo cursus mattis. Integer euismod, lorem sed molestie gravida, justo mauris dignissim orci, sed convallis elit ipsum at justo. Donec feugiat justo vitae mollis pretium. Suspendisse ultrices, tellus vitae varius convallis, ipsum justo commodo dui, a feugiat mauris turpis ut turpis. In laoreet magna eu consectetur facilisis. Etiam ut tempus metus. Phasellus maximus eros tempor est pretium.

sång, ENSKILD UNDERVISNING

Drömmer du om att lära dig mer om att sjunga? Vill du lära dig mer om att utveckla din röst och få kunskap om grundläggande teknik för att bli stark i ditt sångutförande? Vi kommer att jobba med sångteknik utefter dina behov för att din röst ska utvecklas så maximalt som möjligt.

Att spela roll - att spela teater

En kom igång kurs för dig som är nyfiken på teater eller har haft ett uppehåll i ditt teaterintresse. Genom skådespelarövningar, samarbets-
och koncentrationsövningar jobbar vi med teatern som ett hantverk

AUDTIONTEKNIK OCH STAGE PERFORMENCE

Står du precis inför att gå på en audition till en tävling eller ska söka in till en skola? Oavsett sitter det en kritisk jury som ska bedöma dig. där vi jobbar individuellt med den sång eller monolog du har valt att framföra med analysering av text och praktiskt framförande.

teater för nybörjare

Har du drömt om att få spela teater mer än framför spegeln? Här får du utvecklas inom teaterns språk- att använda din fantasi och lekfullhet som kommer till uttryck i teaterövningar och improvisation.

Untitled-3.jpg

Referens

This is an example testimonial. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed nec vestibulum augue. Sed purus felis, sollicitudin vel arcu sit amet.

Anders Andersson / Tidigare deltager

Häng med!

Here is a description of how to get involved. Integer euismod, lorem sed molestie gravida, justo mauris dignissim orci, sed convallis elit ipsum at justo. Donec feugiat justo vitae mollis pretium. Suspendisse ultrices, tellus vitae varius convallis, ipsum justo commodo dui, a feugiat mauris turpis ut turpis. In laoreet magna eu consectetur facilisis. Etiam ut tempus metus. Phasellus maximus eros tempor est pretium.

Ansök om en kurs

Sed dictum ante a leo cursus mattis. Integer euismod, lorem sed molestie gravida, justo mauris dignissim orci.

kontakta oss

Köp biljetter