Drömmer du om att stå på scenen?

Vill du utveckla dina artistiska färdigheter på scenen och skapa förmågan att sätta ihop sång, dans och drama?
Ansök till vår ShowStage-utbildning, och delta i en stor show- och musikalproduktion!

 
 
 
 

Om oss

Showskolan ShowStage startades 2009 av Agneta Granqvist, regissör & producent. Showskolan ShowStage är en 1-årig musikal/showutbildning som ger dig grundläggande kunskaper i show och scenframträdande samt musikalteater. Består främst av de tre hörnstenarna drama, dans och sång.

Läs mer >

 
anthem_png.png

Efter 7 kritikerrosade musikal och -showsuccéer sätter vi nu upp ännu en produktion, ”ANTHEM”  En showproduktion med musikaliska pärlor med det bästa ur ABBA, Chess och Kristina från Duvemåla. En nyskriven story där sång,teater och koreografi möts med ett brett urval av Björns & Bennys musikaliska verk.

En storslagen produktion och en exklusiv show i världsklass med stor ensemble,livemusiker och sångkör som planeras sättas upp på en utav de större scenerna i Trollhättan under en längre spelperiod. 

Premiär 25 september -2020 . Biljettsläpp 15 november -2019
Boka dina biljetter på www.ticster.com

 

nova+.png

Vi är glada att presentera vår samarbetspartner, NOVA Mat och Möten i Trollhättan inför produktionen ANTHEM www.novamatochmoten.se


 

10+

Tidigare uppsättningar

300+

lyckade föreställningar

7+

städer uppträdda i

 

Övriga, fristående kurser

 

sång, ENSKILD UNDERVISNING

Drömmer du om att lära dig mer om att sjunga? Vill du lära dig mer om att utveckla din röst och få kunskap om grundläggande teknik för att bli stark i ditt sångutförande? Vi kommer att jobba med sångteknik utefter dina behov för att din röst ska utvecklas så maximalt som möjligt.

Att spela roll - att spela teater

En kom igång kurs för dig som är nyfiken på teater eller har haft ett uppehåll i ditt teaterintresse. Genom skådespelarövningar, samarbets-
och koncentrationsövningar jobbar vi med teatern som ett hantverk

 

AUDTIONTEKNIK OCH STAGE PERFORMENCE

Står du precis inför att gå på en audition till en tävling eller ska söka in till en skola? Oavsett sitter det en kritisk jury som ska bedöma dig. där vi jobbar individuellt med den sång eller monolog du har valt att framföra med analysering av text och praktiskt framförande.

teater för nybörjare

Har du drömt om att få spela teater mer än framför spegeln? Här får du utvecklas inom teaterns språk- att använda din fantasi och lekfullhet som kommer till uttryck i teaterövningar och improvisation.

 
Untitled-3.jpg
 

Referens

När jag började på showskolan var jag inte alls van vid att stå på scen även om sången alltid varit en del av mitt liv. Denna erfarenhet har haft en stor inverkan på mitt liv då det har stärkt min självkänsla. Jag fick förmånen att axla en huvudroll samtidigt som jag hela tiden hade ett stort stöd i ensemblen och lärarna. Jag upplevde att de såg en potential i mig som jag själv inte var medveten om och som dessutom gav mig en chans att växa! Att vara en del av den resa det innebär att sätta upp en musikal har gett mig en grund på andra områden i livet. Jag tror att allt är möjligt och att vi ska våga kasta oss ut i det okända. Det kan bli succé!

Anna-Therese Hernqvist / Tidigare deltagare
musikalen ”Fyra bröllop och en begravning”

 

Kursansökan

Kontakta oss

Köp biljetter